Projekti 2013/2014

Leto 2012/2013 je dobro obrodilo, saj so med drugim štirje naši mednarodni projekti prejeli nacionalni znak kvalitete, trije od teh pa še evropski znak kvalitete.

Poleg tega smo decembra 2013 prejeli še pošto, ki nam jo je poslala Nacionalna svetovalna služba eTwinning. Podelila nam je certifikat  Naša šola je eTwinning šola. Z izvajanji mednarodnih sodelovalnih projektov v okviru eTwinning okolja smo dokazali, da se zavedamo pomena tovrstnega sodelovanja. V našo šolo vnašamo nujno potrebno evropsko dimenzijo, ki nam, učiteljem, učencem in staršem, nudi nove izkušnje in nam pomaga pri našem nadaljnjem izobraževalnem in osebnostnem razvoju.

Tudi letos bomo sodelovali v različnih projektih, tako šolskih kot nacionalnih in mednarodnih. Za nami je že mesec šolskih knjižnic, katerega moto se je letos glasil: Šolske knjižnice – vstop v življenje.

Zaključili smo tudi že obsežen projekt ob evropskem dnevu jezikov, v katerem smo si z več kot 40 šolami širom po Evropi izmenjali pisma oz. razglednice: Let´s exchange postcards to celebrate the european day of languages 2013.

V polnem zamahu so trije projekti: Okoli sveta v 80 knjigah, ki ga izvajamo z našimi poljskimi prijatelji, Beloved native legends, v katerem sodelujemo sedem evropskih šol za učence s posebnimi potrebami ter Yes: Young Europeans Speak, obsežen projekt, ki temelji na video in avdio posnetkih.

Spomladi nas čaka mednarodni The tree full of spring birds in šolski Noč v knjižnici. Katerega neki se učenci bolj veselijo?

Več o projektih najdete zgoraj pod zavihkom Projekti 2013/2014.

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja