Bogatejši za nov nacionalni znak kvalitete

eTwinning Nacionalna podporna služba je enega naših lanskih projektnih izzivov ocenila takole:

“Projekt Healthy Plants for Sustainable Earth je bil posvečen mednarodnemu letu varstva rastlin. Učenci o s pomočjo projekta raziskovali pomen rastlim, endemske vrte, kako zgraditi rastlinjak… Projekt je bil ustrezno vpet v aktivnosti obšolskih dejavnosti in medpredmetno zastavljen, vključeval je tuj jezik, naravoslovje, računalništvo. Učenci so preko projekta krepili medkulturne, jezikove in digitalne kompetence.
Projekt je ustrezno naslovil temo varne rabe spleta in pravil obnašanja na spletu. Iz spletne učilnice je razvidno zelo dobro vzajemno sodelovanje in dobra komunikacija med projektnimi partnerji. Spletna učilnica je ustrezno organizirana, iz spletne učilnice je razbrati podroben plan izvedbe projektnih aktivnosti s časovnico. Učenci so ustrezno vpisani v TwinSpace. Iz spletne učilnice je razbrati da je bilo delo učencev osnovano na sodelovanju mednarodno mešanih ekip, vse je tudi podprto z ustrezno dokumentacijo. V sklopu projekta je nastal ustrezen sodelovalen končni izdelek v obliki e-knjige.
V projektu je bil uporabljen primeren nabor IKT orodji, primernih za starostno skupino vključenih dijakov. Orodja so bila ustrezno vključena v aktivnosti projekta: Wakelet, tricider, Padlet, Answergarden, Kahoot, Quizforyourfriend.
Evalvacijske aktivnosti so ustrezno izvedene, žal Twinspace ne ponuja podrobnih rezultatov evalvacije. Podatkov o diseminacijskih aktivnosti s strani slovenke šole ni na voljo.

 

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja